Zang & Percussie
Wilde Gans

Projectkoor A325

Projectkoor A325 is een koor dat ik in 2011 heb opgericht. Het koor is genoemd naar de verbindings-snelweg tussen Arnhem en Nijmegen, met halverwege Elst, waar gerepeteerd wordt. Met dit Projectkoor hoop ik zangers en zangeressen uit deze regio te bereiken en uit te nodigen om hun muzikale horizonnen te verbreden en hun zangkwaliteiten te verdiepen.

Met A325 heb ik drie projecten van een half jaar gedaan;
'In the mood', a cappella jazz-arrangementen, 'Fire, fire!' een mengeling van klassiek en folklore door de eeuwen heen en ‘MMMM’: Madrigalen van Morley, Motetten van Monteverdi en Schein, Maria-liederen en spirituals van Moses Hogan.
Voor het projectkoor organiseer ik nu zang-dagen. Zangers die zin hebben in een uitdagende dag samenzingen kunnen zich daarvoor aanmelden. Meer informatie hierover en over komende projecten vind je onder AGENDA.

percussie workshop percussie workshop

Het repertoire bij A325 kan variëren van klassiek tot jazz, folk en wereldmuziek. Vanuit welke stijl of periode de muziek ook komt, voorop staat dat het een bepaalde zeggingskracht en energie moet hebben. Het projectkoor streeft naar kwaliteit en van de zangers wordt gevraagd zelfstandig de noten in te studeren, zodat tijdens de repetities vooral veel aan de muzikaliteit, timing en intentie gewerkt kan worden.

A325 heeft in 2015 en ‘16 een uitstapje gemaakt naar de Talentenhuiskamer in Zwolle onder het motto: “A325 goes A50”, mede georganiseerd door Susan Visser. Wil jij ook een keer een A325-zangdag organiseren en kosteloos meezingen, stuur me dan een mailtje met je idee. Dan kijken we wat er mogelijk is.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Projectkoor A325 stuur mij dan een e-mail, dan plaats ik je op mijn mailinglijst.