Varen op het grensgebied

Afstudeervoorstelling muziektheater van Meike Gunneman in de Stingerbol – Ede, 29 en 30 juni. Bij deze voorstelling ben ik betrokken als zangeres/performer in een ensemble van 7 zangers. Welkom om te komen luisteren/ ervaren.

Meike schrijft: ‘Varen op het grensgebied’ is een uitnodiging om je laagjes af te doen en het onbekende in te stappen. Door middel van een subtiele afweging tussen ruimte, publiek en performer, onderzoek ik de grensgebieden waarin we ons bevinden tussen dat wat bekend en onbekend is. We ervaren momenten waarin de puurheid van leven bijna tastbaar wordt en waar taal tekortschiet de ervaring te omvatten. De muziek is in stijl van Eric Whitacre, deels zelf geschreven, uitgevoerd door een koor. Mijn voorstelling heeft als doel mensen uit te dagen in hun fysieke en emotionele beleving te stappen; een aanzet tot het omarmen en doorvoelen van je eigen complexiteit, je kwetsbaarheid en je emotie.

Een plekje voor de voorstelling reserveren kan hier:

zaterdag 29 juni 16:00 & 19:00

https://www.artez.nl/nl/finals/agenda/16202/try-out-meike-gunneman-varen-op-het-grensgebied

zondag 30 juni 16:00 & 19:00

https://www.artez.nl/nl/finals/agenda/16203/final-meike-gunneman-varen-op-het-grensgebied

Voor meer informatie, zie https://www.stingerbol.nl/agenda

Per voorstelling kunnen er 45 mensen in de ruimte. Het publiek zit op meditatiekussentjes. Voor wie dit lastig is, is het ook mogelijk om op een stoel te zitten. Wil je erbij zijn, reserveer dan tijdig een plekje. (Zondagavond is al vol, bij de andere voorstellingen is nog plek.)